Om oss

Vi har specialiserat oss på PRP-behandlingar av hud och hårbotten. Vårt unika erbjudande av lustgas för ökad komfort under PRP-behandling är mycket uppskattat. Vi är en certifierad klinik för behandlingar med Dermapen4.

Välkommen till Strandbergskliniken

Vid konsultation går vi igenom ditt utgångsläge samt fotograferar behandlingsområdet innan planerad behandlingsstart. Vid behov kontrollerar vi din hårbotten och hårsäckar med mikrokamera. Du delges realistiska förväntningar på resultat samt råd angående förberedelser för att skapa bästa förutsättningar för ett lyckat resultat.

Välkommen att boka en konsultation och/eller en behandling.

strandbergskliniken-om-oss-sv-NY.PNG

För oss är varje kund unik. Vår värdegrund har kundfokus med kvalitet, noggrannhet och kunskap som ledord.

Anki Strandberg, 
injektionssjuksköterska / specialistsjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård och grundare av Strandbergskliniken.

Jag är sedan 1994 legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning inom medicinsk- och kirurgisk omvårdnad, och är sedan år 2001 specialistutbildad inom anestesisjukvård. Genom min bakgrund som anestesisjuksköterska har jag mycket god vana av injektionsteknik och provtagning, samt flera utbildningar inom olika områden av injektionsbehandlingar. Jag har dessutom kompetens att ge smärtlindring och ökad komfort genom administrering av lustgas under injektionsbehandlingar. Jag har tidigare arbetat som anestesisjuksköterska på Akademiska Sjukhuset Uppsala, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna, samt Aleris Specialistvård Sabbatsberg.

Under de senaste 10 åren har jag arbetat inom plastikkirurgi på bl.a. Plastikkirurggruppen Sabbatsberg och Victoriakliniken. Det var under dessa år som mitt intresse för estetiska behandlingar uppstod.