top of page

Om oss

Vi är en godkänd klinik av Stockholms miljöförvaltning och IVO gällande estetiska injektionsbehandlingar och Dermapen behandlingar. Vi har även specialiserat oss på PRP-behandlingar av hud och hårbotten.

Vi är unika i vårt erbjudande av lustgas under PRP-behandling. 

Vi som arbetar här är alla legitimerade och Strandbergskliniken är certifierad som "säker klinik" av Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS).

Välkommen till Strandbergskliniken


Välkommen att boka en konsultation eller behandling via Bokadirek.se

strandbergskliniken-om-oss-sv-NY.PNG

För oss är varje kund unik. Vår värdegrund har kundfokus med kvalitet, noggrannhet och kunskap som ledord.

Anki Strandberg, 
injektionssjuksköterska / specialistsjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård och grundare av Strandbergskliniken.

Jag är sedan 1994 legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning inom medicinsk- och kirurgisk omvårdnad, och är sedan år 2001 specialistutbildad inom anestesisjukvård. Genom min bakgrund som anestesisjuksköterska har jag mycket god vana av injektionsteknik och provtagning, samt flera utbildningar inom olika områden av injektionsbehandlingar. Jag har dessutom kompetens att ge smärtlindring och ökad komfort genom administrering av lustgas under injektionsbehandlingar. Jag har tidigare arbetat som anestesisjuksköterska på Akademiska Sjukhuset Uppsala, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna, samt Aleris Specialistvård Sabbatsberg.

Under mina år jag arbetat inom plastikkirurgi på bl.a. Plastikkirurggruppen Sabbatsberg och Victoriakliniken väcktes mitt intresse för estetiska behandlingar.

bottom of page