top of page
linneafront.png

Välkommen till 
Strandbergskliniken

För oss är varje kund unik. 

Med kunskap, noggrannhet och kvalitet är vi redo att möta dig.

100 naturligt.png

PRP-behandling - för dig som vill ha det helt naturligt!

Vid behandling med PRP använder vi endast kroppseget material för att bromsa håravfall och stimulera tillväxt av hår, samt stimulera nybildning av kollagen för en ökad lyster och reducering av fina linjer i hud.

Vi erbjuder Lustgas - för ditt välbefinnande

Vårt unika erbjudande av lustgas för ökad komfort under PRP-behandlingar är mycket uppskattat!
Effekten av lustgas är avslappnande och smärtlindrande, vilket ger ett ökat välbefinnande under PRP-behandling. Genom vår specialistkompetens har vi mångårig erfarenhet av att använda lustgas och har utarbetat säkra metoder och rutiner.

Lustgas administreras i små mängder genom en speciell ventil som ger minimal åtgång och utsläpp, men med maximal effekt.

lustgasfarg.PNG

Våra kunder säger det här om oss

Kundberättelse - 

citattecken.PNG

Först vill jag tacka Anki för en fantastiskt upplevelse. Tack för god,vänlig,glad bemötande.Tack för den person du är och en hemtrevligt miljö. Tack för din professionalism och noggrannhet. Tack för LUSTGASEN den är magisk,jag kände ingen smärta. Alla dessa komponenter är mycket viktiga . Jag kunde slappna av och lita på dig 200% . Jag tycker att det är avgörande för en bra resultat.Nu har det gått 6 månader efter sista behandlingen prp-håret och prp-ansikte. Jag märker redan nu att håravfall har minskat markant och håret har börjat växa mera på utsatta område. Jag har fått så många komplimanger från kvinnliga bekantar och du vet om en kvinna ge en komplimang till en kvinna då är det verkligen så. Dem kunde inte riktigt säga vad som förändrades men alla nämde att ansikte lyste upp och jag blev yngre.
Allt var på högsta nivå!Jag kommer absolut att stark rekommendera dig till alla. Kram

Nadeshda, 60 år bor i Ryssland

Mars 15, 2019

bottom of page